Ga naar de inhoud
Home » Samenwerken

Samenwerken

Wat ontzettend leuk dat je op onze website kijkt! Denk je nou: Goh, ik wil ze wel een handje helpen met het schrijven van de reviews? Dat kan!
Of heb je misschien een restaurant, en zeg je; kom mijn eten maar eens even proeven? Dat kan natuurlijk ook. In beide gevallen kun je contact opnemen via contact@restaurantsingroningen.nl.

Helaas zijn we nog niet op het niveau dat we jou er op onze kosten op uit kunnen sturen, maar wie weet komt dat in de toekomst nog. Wat we wel nu al voor je kunnen doen, is dat je altijd jouw ervaringen met ons mag delen!

Hieronder lees je hoe het werkt;

Stap 1.
Ga er op uit! Nogal vanzelfsprekend natuurlijk, maar voordat je een review kunt schrijven van een restaurant, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je er ook daadwerkelijk zelf bent geweest om een hapje te eten.

Stap 2.
Beoordeel het restaurant op de volgende punten:

De kwaliteit van het eten
De bediening
De prijs-kwaliteit verhouding
De sfeer van het restaurant

De bovenstaande onderwerpen beoordeel je allemaal met een aantal sterren, minimaal een halve ster, en maximaal 5 sterren.

Stap 3.
Schrijf een korte samenvatting van hoe je ervaring is geweest. Dit hoeft geen verhaal te worden van 2000 woorden, maar het mag best uitgebreid! Als je er graag 1000 woorden over kwijt wilt, dan is die ruimte er natuurlijk.

Stap 4.
Maak een foto van het restaurant, waar je zelf op staat als je dat graag wilt, om te bewijzen dat je er ook daadwerkelijk bent geweest. Let er wel op dat we deze foto zullen plaatsen bij de review die je hebt geschreven, dus denk hieraan als je ons een foto toestuurt. Daarnaast mag het helaas in verband met bepaalde rechten niet zomaar een foto zijn van een andere website, of van het restaurant zelf, tenzij je hier expliciete toestemming voor hebt.

Stap 5.
Stuur je review naar ons op! Deze kun je met ons delen via het e-mail adres; contact@restaurantsingroningen.nl.


Na het delen van je review zullen we deze altijd eerst doorlezen, waar nodig aanpassen op spelling en grammatica, en vervolgens plaatsen!
Let er wel op dat als we een review ontvangen die dusdanig gemeen / onjuist is dat we deze in overleg zullen moeten aanpassen. We zijn erg voor het delen van onze (en die van jullie) mening, maar het moet wel leuk blijven. Mochten we er samen niet uitkomen als iets aangepast moet worden, kunnen we er in het ergste geval altijd nog voor kiezen om de review niet te plaatsen.