Ga naar de inhoud
Home » Alle reviews » Konbu Streetfood

Konbu Streetfood

Korte samenvatting

Konbu Streetfood is exact wat je er in eerste instantie van zou verwachten: een leuk en klein restaurantje dat aan de Oosterstraat lekker centraal gelegen ligt in het centrum van de Stad. Vooral als je eens zin in iets anders hebt is deze plek erg aan te raden. Met een combinatie van gerechten uit de Vietnamese en Japanse keuken die er allemaal verrukkelijk uitzien, ben je hier op het juiste adres! We zijn dan ook erg tevreden over dit restaurant en over het personeel dat ons met een glimlach bediend heeft, al kon de muziek misschien wat beter. Nou ja, tenzij je fan bent van de complete discografie van Usher natuurlijk…

Uitgebreide review

Konbu Streetfood is een van de twee tentjes van Konbu die beide aan de Oosterstraat zitten. Zoals je van een streetfood restaurant kan verwachten ziet alles er modern, minimalistisch maar toch trendy uit waardoor je er echt tot rust kan komen. Dat merk je trouwens niet alleen aan het personeel, dat je geduldig en vriendelijk te woord staat, maar ook aan de andere gasten. Het is niet vaak dat je mensen rustig alleen van een kom perfect opgemaakte ramen ziet genieten, maar dat is bij Konbu blijkbaar een stuk gewoner. Mooi om te zien dat dit kan!

Ook de smaak van het eten zelf liet zeker niet te wensen over. Onder het genot van een glas Asahi, een Japans biertje, genoten we van een riante kom ramen in combinatie met verschillende voorgerechten zoals gyoza en Koreaans gegrilde kip. Als het op streetfood aankomt heeft Konbu wat ons betreft zeker de perfecte balans tussen twee verschillende keukens gevonden! Ook als je liever voor iets traditionelers gaat zoals sake, Japanse wijn gemaakt van speciale rijst, kan je hier je hart ophalen (ook al was ik persoonlijk niet erg weg van de smaak).

Omdat dit restaurant niet super groot is, is het er vaak best druk. Ik zou dus zeker even van tevoren reserveren, je wilt natuurlijk niet geweigerd worden omdat het er vol zit. Ondanks de drukte is het personeel trouwens uiterst vriendelijk. Toen wij hier hebben gegeten hebben ze ons de hele avond goed verzorgd en was het eten nooit te laat. 

Al met al kunnen wij Konbu Streetfood aan de Oosterstraat dus zeker aanbevelen voor een heerlijk avondje voor twee! Behalve de Usher muziek dan, wat vijftien jaar geleden ongetwijfeld wél in de smaak viel 😉

Konbu Streetfood, aziatische keuken in de stad
  • Eten
  • Bediening
  • Prijs-kwaliteit
  • Sfeer
4.3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *