Ga naar de inhoud
Home » Alle reviews » Yasumi Groningen

Yasumi Groningen

Uitgebreide review restaurant Yasumi

Gelegen aan de vismarkt in Groningen, een plek waar niet veel restaurantjes zitten maar waar toch een goede sfeer is in de late avonduren. Yasumi is een oosters restaurant dat een all-you-can-eat ervaring biedt aan haar gasten. Bezoekers kunnen 2 uur lang 5 rondes bestellen en zo veel mogelijk eten naar binnen werken. Het bestellen gaat via een iPad, waarna het eten snel aan je tafel wordt bezorgd.

Op service scoort het restaurant dan ook goed. Hoewel een ober niet persoonlijk naar je toe komt om te vragen wat je wilt eten, zoals dit in traditionele restaurants vaak wel gebeurd, is Yasumi erg snel in het brengen van eten en drinken. Zodat je zo snel mogelijk kunt het genieten van het ruime assortiment aan oosterse lekkernijen!

Een klein nadeel aan het restaurant is de tafelgrootte. De tafels bij Yasumi zijn soms ietwat klein, waardoor het soms nodig is om lege borden op elkaar te stapelen voordat deze opgehaald kunnen worden. Geen ramp, maar soms toch vervelend als je niet genoeg ruimte hebt om al het eten op te kunnen zetten.

Een concept dat veel all-you-can-eat restaurants toepassen is de prijs van het drinken hoger maken, zodat de prijs van het eten mooi laag kan blijven. Daarom wordt het eten voor een scherpe prijs aangeboden, maar het drinken is vaak ietwat duur. De prijs-kwaliteit verhouding van het restaurant is dan ook erg goed, maar let wel op hoeveel je drinkt!

Waar vind je restaurant Yasumi?

Yasumi Groningen, all you can eat maar dan leuk!
  • Eten
  • Bediening
  • Prijs-kwaliteit
  • Sfeer
4.3

Samenvatting

Yasumi is een toprestaurant voor iedereen die van sushi houdt en gezellig iets wilt eten. Van de sfeer tot de bediening, Yasumi heeft haar zaken goed op orde. Je hebt bij dit restaurant de keuze tussen sushi gerechten of warme gerechten, wat natuurlijk iets is waar gebruikelijke ‘all-you-can-eat’ gangers al snel ervaring mee hebben. Zowel de sushi als de warme gerechten zijn bij Yasumi van goede kwaliteit, en worden snel aan je tafel bezorgd na het bestellen via een handige iPad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *